Vrijwilliger worden

Idee van Curieus
Vrijwilliger worden

Lokale vrijwilliger

Wanneer het bij je kriebelt om mee te stappen in een netwerk van enthousiaste vrijwilligers, dan heten we je graag welkom bij de Curieuscommunity. Je organiseert met je lokale vrijwilligersgroep projecten of je stampt zelf een activiteit uit de grond met inspiratie uit onze geniaal lokaal-databank.

Zo help je op een creatieve manier mee te bouwen aan een samenleving waar duurzaamheid, solidariteit en gelijkheid geen loze woorden zijn. Wij voorzien voor jou inspirerende overkoepelende activiteiten. Je leert hier nieuwe mensen kennen en je vertrekt met een hoofd vol ideeën!

Vrijwilliger worden

Projectvrijwilliger

Evenementen zoals het festival van de Gelijkheid zouden we nooit kunnen organiseren zonder onze vrijwilligers. Lijkt dit iets voor jou? Of wil je graag meedenken rond een thema of een project. Je krijgt bij ons de ruimte om te experimenteren en de kans om nieuwe mensen te leren kennen. Alle vormen van engagement zijn welkom. Je kan je handen uit de mouwen steken op één van onze festivals. Maar evengoed kan je projecten mee helpen uitdenken.